Soittovire

Esiintyjät erilaisiin tilaisuuksiin.

Tarjoamme esiintyjäpalveluja erilaisiin tilaisuuksiin. Viulisti ja alttoviulisti Teija Laitila loihtii tilaisuuteen tunnelman yksin, säestäjän tai erilaisten kokoonpanojen kanssa. Suosittuja kokoonpanoja ovat olleet Aulanko-kvartetti (Sari Vuoristo, viulu – Vesa Kankainen, viulu – Teija Laitila, alttoviulu – Matti Vuoristo, sello) sekä Trio Slavonic (Hannu Riihivaara, laulu – Iina Harjula, piano – Teija Laitila, alttoviulu). Ohjelmistoa löytyy laidasta laitaan, kevyttä ja klassista musiikkia – barokista rockiin. Ohjelman voi täydentää Harri Laineen juonnolla tai pienoismonologeilla.

Teija Laitila

Teija Laitila on muusikko ja musiikkipedagogi (AMK). Hän on tehnyt suurimman osan työurastaan orkesteri- ja kamarimuusikkona mm. Oulu Sinfoniassa, Tampere Filharmoniassa ja Virtuosi di Kuhmossa. Tällä hetkellä hän toimii Hämeenlinnan Sibelius-opiston viulun- ja alttoviulunsoitonopettajana sekä aktiivisesti Hämeenlinnan kaupunginorkesterin, Härkätien kamarimuusikoiden ja jousikvartetti Aulangon soittajana. Teija on vapaa-aikanaan mukana myös Eräs Teatterin toiminnassa.

Teija Laitilan yhteystiedot:

teijalaitila@hotmail.com

040 825 9594

Harri Laine

Harri Laine on rakennusinsinööri (AMK) ja Laineenvire Oy:n toimitusjohtaja. Hän on harrastanut aktiivisesti teatteria vuodesta 1999. Harri on Eräs Teatterin perustajajäsen ja hän on toiminut useimmissa Eräs Teatterin produktioissa joko ohjaajana tai näyttelijänä. Pienoismonologeja hän on esittänyt erilaisissa tilaisuuksissa.